LucaNet opnieuw bekroond: marktleider in BARC Score FPM DACH 2022

Dit jaar, voor de vijfde keer op rij, is LucaNet beoordeeld als Marktleider in de BARC Score voor Financieel Performance Management (FPM) DACH door het Business Application Research Center (BARC), een onafhankelijk onderzoeks- en adviesinstituut.

En niet zonder reden, want wij scheppen duidelijkheid als het om financial reporting gaat. De FPM-software van LucaNet vereenvoudigt het proces van financiële gegevensverzameling, consolidatie en rapportage, en biedt zo de perfecte basis voor een betrouwbare opstelling van geconsolideerde financiële overzichten, transparante financiële planning en consistente rapportage. Snelle implementatie, gebruiksgemak en maximale flexibiliteit ronden het totaalpakket af. Wij zijn zeer verheugd dat wij opnieuw zijn beloond met een uitstekende beoordeling in de BARC Score FPM DACH!

Hoe kom je in de BARC Score FPM DACH?

De BARC Score FPM DACH onderzoekt de markt voor FPM-producten en -portfolio's in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) en ondersteunt gebruikers bij het selecteren van een geschikte FPM-oplossing voor hun bedrijf. Op basis van een groot aantal verschillende criteria, van portefeuille-architectuur tot feedback van gebruikers, worden aanbieders geëvalueerd op basis van diverse gegevens uit verschillende BARC-enquêtes en analistenrapporten.

Voorwaarde voor opname van een aanbieder in de BARC Score FPM DACH is, naast een bewezen focus op financial performance management functionaliteit, het voldoen aan de criteria financiële planning, consolidatie, operationele planning en forecasting, rapportage en analyse. Bovendien moet worden aangetoond dat de onderneming een jaaromzet van ten minste 20 miljoen euro heeft en een aanzienlijk aantal implementaties en licentieverkopen in de DACH-regio heeft gerealiseerd.

Wat telt in de BARC Score FPM DACH?

De evaluatie van de respectieve leveranciers is gebaseerd op twee dimensies: de "Portfolio Capabilities" (functioneel bereik, portefeuille-architectuur, integratie, zakelijke gebruikersvriendelijkheid) en de "Market Execution" (productstrategie, financiën, verkoopstrategie, enz.). De tevredenheid van de gebruikers over BI- en planningstools speelt ook een belangrijke rol en is opgenomen in de evaluatie van de studies "The Planning Survey" en "The BI & Analytics Survey".

In de BARC studie "The Planning Survey", behaalde LucaNet uitstekende klanten feedback met betrekking tot prestatie tevredenheid, project duur en voor gedefinieerde data verbinding.

Dit is waarom je kan vertrouwen op LucaNet

Dit is wat de FPM-oplossing van LucaNet kan doen:

  • Consolidatie, financiële planning, analyse en rapportage van financiële gegevens met een druk op de knop.
  • Automatische gegevensinvoer uit gangbare boekhoud- en ERP-systemen (Exact, AFAS, SAP,  Microsoft Dynamics, enz.)
  • Decentrale intercompany reconciliatie en eliminatie
  • Gecertificeerde software (ISAE 3000) met geïntegreerde validatieregels
  • Geïntegreerde financiële budgettering en forecasting

Meer informatie over LucaNet's portfolio vind je op het “oplossingen” overzicht.

Bekijk LucaNet's oplossingen

Alle blog artikelen

Gerelateerde artikelen