BARC "The Planning Survey 22" bewijst het eens te meer: LucaNet staat bovenaan als het gaat om financiële planning

Je vindt dat het tijd wordt om je planning niet langer te baseren op eindeloze, ondoorzichtige en foutgevoelige tabellen en bent daarom op zoek naar een geschikte financiële planningstool?

Dan heb jij je waarschijnlijk afgevraagd wat de juiste planningstool voor je bedrijf zou zijn en waar je moet beginnen met zoeken naar de juiste software. Hier is de oplossing: "The Planning Survey 22" van het analisten- en adviesbureau BARC die onlangs werd gepubliceerd! BARC analisten identificeren jaarlijks de top aanbieders van financiële planning oplossingen door de ervaringen van gebruikers te bundelen in waardevolle en gestructureerde en vergelijkbare informatie. Het onderzoek is daarom een uitstekende basis en beslissingshulp voor potentiële klanten bij het selecteren van de juiste financiële planningstool.

BARC "The Planning Survey 22" is gebaseerd op bevindingen uit 's werelds grootste en meest uitgebreide onderzoek voor gebruikers van planningssoftware, uitgevoerd van november 2021 tot februari 2022 met een totaal van 1.325 respondenten.

LucaNet behaalt uitstekende resultaten in deze software vergelijking

Met 20 top rankings en 34 leidende posities in vier peer groups bewees de LucaNet software ook dit jaar weer de eersteklas reputatie onder haar gebruikers als een uitstekende self-service oplossing op het gebied van planning, budgettering, forecasting te hebben.

In de BARC Planning Survey 22, word LucaNet bekroond met de hoogste plaatsing in een totaal van acht categorieën binnen de Global Vendors vergelijkingsgroep.

 • Project succes
 • Project lengte
 • Voorgedefinieerde connectoren
 • Data integratie
 • Planning inhoud
 • Financiële consolidatie
 • Functionaliteit
 • Verkoop ervaring

In de vergelijkingsgroep van Financiële Planning & Consolidatie-Gerichte Producten, bereikte LucaNet zes top rankings, waarmee de prestatie kracht in de software vergelijking wordt aangetoond.

De uitstekende Net Promotor Score (NPS) van 53, die de hoge mate van tevredenheid en loyaliteit onder onze klanten aantoont, bewijst hoezeer onze gebruikers de functionaliteiten van onze planningstool waarderen. 87 procent van onze gebruikers zou ons aan anderen aanbevelen.

Wat een financiële planningstool moet bieden

Juist in onzekere tijden hebben ondernemingen behoefte aan betrouwbare en solide financiële bedrijfsplanning. Daarvoor is software nodig die een holistisch overzicht biedt van bedrijfsprocessen. Planning, consolidatie en rapportage onder één dak - dat is hoe een technologische en functionele oplossing voor succesvolle ondernemingen eruit ziet. Gebruikers van LucaNet software kunnen beamen dat dit alleen mogelijk is met een Financial Performance Management software-oplossing.

Het geheim van succesvolle FPM-software: alle managementprocessen zijn verenigd in één enkele database en alle financiële gegevens zijn samengevoegd in een transparant datamodel. Op deze manier zijn de planningsprocessen binnen het bedrijf transparant en betrouwbaar.

Klanten van LucaNet software benadrukken in de BARC-enquête ook dat zij profiteren van

 • De eenvoudige implementatie van de software.
 • De gebruiksvriendelijkheid die de financiële planningstool biedt.
 • De geïntegreerde alles-in-één functies voor planning, financiële overzichten en rapportage.
 • Dat zij volledig tevreden zijn over de klantenondersteuning.

LucaNet's planningsoplossing

Kortere rapportage cycli, snellere forecasts en vele scenario's ... en dit alles op basis van Excel spreadsheets. Welke controller kent dit niet? Maar onze gelukkige (en top-notch) controllers laten je zien dat financiële planning ook eenvoudiger kan.

Leer meer over financiële planning met LucaNet in deze korte video:

Waarom LucaNet de top vertegenwoordigt voor financiële planning

Als beste getest voor financiële planning in zijn vergelijkende groepen, heeft LucaNet bijzonder positieve resultaten behaald op het gebied van projectsucces, projectduur en bedrijfswaarde. In hun dagelijkse werk profiteren onze gebruikers ook van de hoge mate van automatisering en de hoge mate van transparantie van gegevens. Vervelende handmatige gegevensinvoer en het onnodig opschonen van fouten behoren tot het verleden; de verbeteringen maken een efficiënte workflow op alle niveaus van het planningsproces mogelijk. De gegevens worden foutloos overgebracht vanuit het bronsysteem en elk cijfer kan worden getraceerd tot op transacteiniveau.

Waarom je ook op LucaNet zou moeten vertrouwen voor financiële planning en controlling

Droom niet langer van het perfecte financiële plan. Krijg een overzicht van onze diverse oplossingen voor geïntegreerde financiële planning, budgettering en controlling. Met LucaNet kan je nauwkeuriger, efficiënter en sneller werken. Je profiteert van geldige gegevens op basis waarvan je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je bedrijf naar een zekere toekomst kunt leiden.

Ontdek nu de planningstool van LucaNet

Over The Planning Survey 22

Het onderzoek "The Planning Survey 22" werd uitgevoerd door BARC van november 2021 tot februari 2022. Bij het onderzoek waren 1.325 deelnemers uit de hele wereld betrokken die informatie verstrekten over het gebruik van planningstools binnen hun onderneming, op basis van geselecteerde criteria. De focus lag op 19 toonaangevende planningssoftwareproducten die werden beoordeeld aan de hand van 33 verschillende belangrijke prestatie-indicatoren, zoals bedrijfsvoordelen, bedrijfswaarde, projectsucces, aanbeveling aan anderen, klanttevredenheid, planningsfunctionaliteit en concurrentievermogen.

Meer informatie op bi-survey.com

Alle blog artikelen

Gerelateerde artikelen