BETROUWBARE GEGEVENS, DE JUISTE BESLISSINGEN

De juiste software voor een betrouwbare financiële begroting

Je balans- en cashflowplanning opmaken, budgetteren en forecasten. Voor veel bedrijven is het opstellen van hun planning een tijdrovend proces waarbij grote hoeveelheden data vaak handmatig worden ingevoerd. Allemaal in verschillende documenten en in verschillende formats. Het zal geen verrassing zijn dat er op deze manier fouten insluipen. Vaak vertrouwen bedrijven op Excel, terwijl dit helemaal niet geschikt is als tool voor budgettering en forecasting.

Fit for financial planning

Eén softwareoplossing, veel toepassingen

Optimaliseer je financiële begrotingen

Simpelweg nauwkeuriger
90%

verbeterde begrotingstransparantie

Simpelweg efficiënter
88%

Besparing op resources

Simpelweg sneller
70%

meer tijdwinst

Wat maakt LucaNet uniek

Snelle implementatie

Met LucaNet kun je rekenen op planningssoftware die je eenvoudig in je onderneming kunt introduceren. Je gaat er simpelweg mee aan de slag en focust op wat echt belangrijk is in je planning en analyse. Van balans- en cashflowplanning tot budgetplanning, van scenario’s tot prognoses.

100% realtime

Veranderingen ten opzicht van je planning? De impact daarvan op je winst-en-verliesrekening en cashflow is automatisch en direct zichtbaar in LucaNet. Dit vergroot de nauwkeurigheid en flexibiliteit van je analyses. Je kunt eenvoudig structuren aanpassen aan jouw planningsproces met deze software die je geïntegreerde planning en professionele forecasting biedt.

Door finance, voor finance

De oplossing van LucaNet is zo ontworpen dat het tegemoetkomt aan de speciale behoeftes van finance teams. Heb je geïntegreerde financiële planning, forecasting, scenarioplanning of operationele (budget)planning nodig? LucaNet zorgt ervoor dat jij volledig inzicht krijgt in je financiële gegevens.

Enkele van onze tevreden klanten