BETROUWBARE CIJFERS, HELDERE ANALYSES

Gestandaardiseerde rapportages met intuïtieve software

De wettelijke regels op het gebied van financiële verslaglegging worden steeds complexer. Hierdoor hebben bedrijven ook steeds meer behoefte aan goede interne en externe financiële rapportages. Je moet financiële gegevens steeds sneller kunnen voorbereiden voor je verschillende stakeholders. Of het nu gaat om standaardrapportages, managementrapportages of groepsrapportages.

Eén softwareoplossing, veel toepassingen

Genereer financiële gegevens van de hoogste kwaliteit

Simpelweg sneller
10u

tijdbesparing van 10 uur bij het maken van rapportages

Gemakkelijk te gebruiken
96%

Voor zichzelf sprekende software

Simpelweg transparanter
100%

traceerbare gegevens

Wat maakt LucaNet uniek

Snelle implementatie

Met LucaNet kun je snel aan de slag. Het systeem kan eenvoudig geïntegreerd worden in je bestaande IT-infrastructuur en is binnen enkele dagen klaar voor gebruik, zodat je direct kunt starten met je professionele rapportagesysteem.

Door finance, voor finance

LucaNet is zo ontworpen dat het voldoet aan al je financiële behoeften. De oplossing beperkt zich niet tot één aspect van je boekhouding, maar is bedoeld om je gehele proces in één systeem af te handelen, zonder bestaande formats te veranderen. Van gegevensoverdracht tot en met de uiteindelijke rapportage.

100% realtime

Met LucaNet genereer je met één muisklik je rapporten. De relevante gegevens worden in een fractie van een seconde bijgewerkt en gevisualiseerd. Het resultaat? Betrouwbare, realtime informatie voor al je rapportages.

Enkele van onze tevreden klanten