CENTRALE GEGEVENS, INZICHT EN OVERZICHT

Maakt je datacollectie en –validatie eenvoudig

Financiële afdelingen lopen vaak tegen enorme uitdagingen aan bij het verzamelen en valideren van bedrijfsgegevens. Vaak is dit een moeizaam proces met veel handmatige stappen en talloze e-mails en verduidelijkingsrondes. De datacollectie gebeurt voornamelijk met behulp van Excel-bestanden, en het constante onderhoud daarvan is een vervelende klus. Ook is het onmogelijk om spontaan wijzigingen aan te brengen en is er maar weinig transparantie over de status.

Eén softwareoplossing, veel toepassingen

Genereer financiële gegevens van de hoogste kwaliteit

Simpelweg sneller
70%

tijdbesparingen voor IC-afstemming

Simpelweg transparanter
80%

traceerbare gegevens

Simpelweg efficiënt
25%

minder FTE's

Wat maakt LucaNet uniek

Snelle implementatie

LucaNet wordt snel geïmplementeerd, zowel bij je moederconcern als bij je deelnemingen. Iedereen die betrokken is bij het proces werkt met een gestandaardiseerde en zeer intuïtieve gebruikersinterface.

Door finance, voor finance

LucaNet is 100% op maat gemaakt door specialisten voor gebruik op financiële afdelingen. Je ontvangt je afgestemde gegevens tijdig, zodat je snel en efficiënt in staat bent om je consolidaties op te stellen.

100% realtime

Onze software werkt realtime, wat betekent dat effecten van wijzigingen ook realtime in kaart worden gebracht in het gehele datamodel. Dat betekent dat je de afgestemde en volledig betrouwbare gegevens die je nodig hebt voor je consolidatie nog sneller ontvangt.

Enkele van onze tevreden klanten