NAADLOZE INTEGRATIE

Software voor een eenvoudige gegevensintegratie

Een grote uitdaging bij de invoering van een FPM-systeem (Financial Performance Management) is de consolidatie en standaardisatie van je gegevens uit verschillende bronnen. LucaNet maakt het creëren van een uniforme database echt eenvoudig: De FPM-oplossing draagt ​​al je gegevens snel, automatisch en zonder complicaties over. Zo ontstaat één centrale bron van waarheid met (financiële) gegevens waar je voor 100% op kunt vertrouwen.

De belangrijkste functies van LucaNet voor dataconnectie/-verbinding

  • Meer dan 200 standaardinterfaces met ERP- en accountingsystemen
  • Flexibele interface met MS Excel, inclusief het importeren van vrij configureerbare Excel-rapporteringspakketten
  • Snelle toegang vanaf systemen van derden
  • Importeren van alle boekstukinformatie (bijv. kostenplaatsen/kostendragers, partnercodes en mutatietypes)
  • Drilldown tot op transactieniveau
  • Statusmonitor voor workflowondersteuning
  • Drill down naar intercompany waarden
  • Automatische toekenning van rekeningen gebaseerd op een standaard rekeningschema of individuele toekenning

Dataconnectie/-overdracht in LucaNet


Met LucaNet kun je eenvoudig je financiële gegevens importeren en automatiseren vanuit een groot aantal bronsystemen.
LucaNet biedt meer dan 200 standaardinterfaces voor ERP- en accountingsystemen, en een snelle toegang vanuit systemen van derden.

Succesvol je gegevens integreren met LucaNet

Importeren van alle boekingsinformatie

Met zijn voorgeconfigureerde interfaces kan LucaNet eenvoudig al je boekingsinformatie, zoals kostenplaats/kostendrager, partnercodes en mutatietypes, overzetten vanuit de overeenkomstige bronsystemen.

Standaard interfaces

Met meer dan 200 standaard interfaces bieden wij je een unieke hoeveelheid plug-and-play-interfaces aan voor een groot aantal ERP- en accountingsystemen.

Automatische transformatie en uitbreiding van data

Als het nodig is kunnen je gegevens van het bronsysteem getransformeerd worden tijdens de import. Voor dit proces zijn verschillende transformatieregels beschikbaar.

Hoogste niveau van transparantie

Door te dubbelklikken kun je met de drilldown-functie in LucaNet elke boeking volgen tot op het boekingsniveau. Dit zorgt voor maximale transparantie, helemaal tot aan het gescande boekstuk.

Maximale flexibiliteit

Naast de voorgeconfigureerde interfaces biedt LucaNet je ook een vrij configureerbare interface met MS Excel en een converter voor je relationele databases. Je kunt het ook gebruiken als een eenvoudige manier om Excel-rapporteringspakketten te lezen.

Automatische accountallocatie

Profiteer met onze software van de automatische allocatie van accounts, gebaseerd op je standaard- of een aanpasbaar rekeningschema. LucaNet maakt het eenvoudig voor je om een rekeningschema te definiëren of te importeren.

software demo

Meer informatie over onze tool voor gegevensintegratie

Wilt u onze softwaretool voor gegevensintegratie en gegevensoverdracht in actie zien? Wij bieden u graag vrijblijvend een live, gepersonaliseerde demo aan - bij u op kantoor of in een online presentatie!

Demo aanvragen